Gigi Becali nu se mai teme de nimeni! Anunţ clar după meciul cu Farul. Ce ordin i-a dat lui Elias Charalambous

Gigi Becali nu se mai teme de nimeni! Anunţ clar după meciul cu Farul. S-a aflat ce ordin i-a dat lui Elias Charalambous. Sunt doi jucători pe care Becali nu mai vrea să îi vadă în afara primului 11.

Gigi Becali a prins aripi după FCSB-Farul 2-1. Echipa sa s-a apropiat la două puncte de primul loc. Acum, latifundiarul din Pipera nu se gândeşte decât la Liga Campionilor.

Gigi Becali nu se mai teme de nimeni!

Gigi Becali nu mai vrea să se gândească la altceva decât la titlu. FCSB nu a mai luat marele trofeu din 2015. Acum, i-a transmis antrenorului Elias Charalambous cine sunt jucătorii care nu mai trebuie să lipsească din echipă.

„Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor (n.r. cântând). Nu ne poate sta nimeni în cale. Îi spulberăm pe toți. Să nu lași adversarul de loc să preia. Plus de asta. Nu numai că Tavi Popescu a funcționat, dar Coman este cum era Messi la Barcelona.

Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată nu a fost atât de bun. M-a bucurat când a spus că poate mai mult. Nu vorbim de cote. Nu are rost să vorbim de cote. Să câștigăm campionatul, mergem în Liga Campionilor. Acolo e altă piață, mai are.

Florinel… Eu am spus! A devenit mai bun decât când l-am luat eu, a făcut saltul. A înțeles că nu merge… Munca… El vine și se antrenează, după merge la sală și se antrenează și singur. Muncă, muncă, muncă. La un moment dat a driblat șase jucători, a făcut ce face Neymar.

Se joacă cu mingea ca Neymar. Bine, acum nu vreau să îl laud… Nu l-au motivat criticile mele, l-a motivat Dumnezeu care i-a zis: «Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâldău ia milioane de euro, iar ăștia în fața ta erau mici, tu erai la distanță de ei». El trebuie să ia mai multe milioane. Gata…”, a mai spus Gigi Becali.

Cu 6 etape înaintea finalului de play-off, FCSB este pe locul 3. Echipa roş-albastră are cu două puncte mai puţin ca Farul. În etapa a cincea urmează două meciuri decisive în lupta pentru titlu. Se va juca Farul-CFR Cluj, dar şi derby-ul din Giuleşti, Rapid-FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed