Favoritul lui Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Ce a putut spune imediat după meci. Dezvăluiri incredibile din vestiar

Favoritul lui Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune imediat după meci. Dezvăluiri incredibile din vestiar ale lui Alexandru Chipciu, jucătorul favorit al oficialului de la FCSB.

Mihai Stoica îl vrea pe Alexandru Chipciu înapoi la FCSB, dar jucătorul face senzaţie la U Cluj. Şi după ultimul meci s-a remarcat.

Favoritul lui Mihai Stoica surprinde pe toată lumea!

Alexandrul Chipciu a marcat în meciul Petrolul-U Cluj 0-2 și s-a bucurat de victoria obținută chiar în ziua de Paște. Chipciu consideră că acest meci a fost unul de luptă pentru U Cluj și a explicat că el și colegii săi nu prea se mai bucură după victorii.

„E frumos când câștigi. Dacă dai gol, e și mai frumos. Eram într-o situația cam dificilă, ne bucurăm că am luat toate punctele. Dacă nu-i luptă, ce poate să fie? E Manchester City în România? Sunt doar câteva echipe de calitate în lume, în rest, toate se luptă.

E ca în viață. Nu putem să jucăm baraj sau să retrogradăm, Doamne ferește. Nu e ușor, am zis că play-out-ul e diferit, sunt multe echipe fără probleme financiare, nu ca în anii trecuți. Sunt două echipe care pică și două care joacă baraj.

Noi nu prea petrecem după victorii, suntem martalogi ca entuziasm. S-au băgat și niște manele, cum ne place nouă românilor. Am și uitat că jucăm în ziua de Paște, când e stresul ăsta cu retrogradarea pierzi din vedere multe lucruri, dar ne place.

Mereu ne gândim la cine dă gol. Doar ăla care dă gol e important? Toți jucătorii trebuie să-și facă partea lor. Cred că ar fi mai important să ne gândim toți la echipă”, a spus Alex Chipciu, după meci, în direct la Digi Sport.

„Cu toate problemele pe care le-am avut, cu jucători accidentați, suspendați, am reușit totuși să trecem peste aceste probleme, să ne concentrăm, să alergăm foarte mult. Când ești concentrat, când te lupți pentru fiecare minge, pui în dificultate adversarul, ceea ce am și reușit. Da, am intrat în istorie, niciodată U Cluj nu a mai câștigat la Petrolul”, a spus şi Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, după meciul cu Petrolul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed