Drama teribilă a rivalei Simonei Halep! Boala cruntă care a pus-o la pământ. Nici acum nu a scăpat de probleme / Foto

Drama teribilă a rivalei Simonei Halep! Boala cruntă care a pus-o la pământ. Nici acum nu a scăpat de probleme. Chiar sportiva a fost cea care a dat cărţile pe faţă. A spus tot ce i s-a întâmplat.

Rivala Simonei Halep, Paula Badosa, a atras toate privirile încă de atunci când a apărut în tenisul profesionist. A fost asemănată din prima cu Maria Sharapova.

Drama teribilă a rivalei Simonei Halep!

Paula Badosa, numărul 31 WTA, a fost poreclită noua Sharapova. Acest lucru a pus-o la pământ. Acum se confruntă cu depresia. Chiar sportiva a fost cea care a făcut totul public.

„Nu m-a deranjat că am fost comparată cu o legendă foarte elegantă, care a jucat foarte bine tenis. Dar nu eram obișnuită cu presiunea care a fost pusă pe mine și nu am știut cum să mă descurc. Toată lumea aștepta de la mine să fiu în Top 10 la 18 ani, dar nu eram pregătită mental și fizic pentru asta.

Am avut multe probleme psihice pentru că mintea mea nu era pregătită să asculte aceste lucruri. Timp de doi sau trei ani am încercat să mă lupt cu depresia. A fost foarte greu, pentru că nu am urcat în clasament și am pierdut foarte mult”, a declarat Paula Badosa, conform thesun.co.uk.

Paula Badosa a dat mai multe detalii despre povara prin care trece. „Mi s-a spus că voi fi următoarea Maria Sharapova. Eram tânără și nu eram pregătită pentru o asemenea presiune și astfel de așteptări. A fost foarte nesăbuit să cred că pot câștiga fiecare meci.

Câțiva ani am suferit de depresie și anxietate. Am avut probleme de sănătate mintală. Creierul meu nu era pregătit să asculte toate aceste lucruri și să concureze. Nu eram destul de matură ca să înțeleg cum să fac față acestor emoții.

Timp de doi sau trei ani am încercat să mă lupt cu depresia. A fost foarte greu, pentru că nu am urcat în clasament și am pierdut foarte mult”, a spus Paula Badosa, citată de Tennis World USA. Paula Badosa a câștigat până acum 5,541,782 de dolari. Asta doar din tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed