Adrian Mutu a trecut la ameninţări! Ce le-a transmis jucătorilor de la Rapid înaintea meciului. Nimeni nu mai scapă

Adrian Mutu a trecut la ameninţări! S-a aflat ce le-a transmis jucătorilor de la Rapid înaintea meciului. Nimeni nu mai scapă. Tehnicianul echipei giuleştene a făcut un anunţ care îi va bucura pe fanii celor de la Rapid.

Adrian Mutu este mulţumit de ceea ce a realizat la Rapid, dar a spus clar. Lucrurile se vor schimba din sezonul viitor.

Adrian Mutu a trecut la ameninţări!

Adrian Mutu nu se mai mulţumeşte cu puţin. Din sezonul viitor vrea titlul în Superliga. Rapid nu a câștigat niciun meci din play-off-. Vor putea să obţină trei puncte în această seară, de la ora 21.00, când se joacă Rapid-CSU Craiova. Adrian Mutu speră ca echipa sa să se bată la titlu din sezonul viitor și a anunțat că jucătorii deja au început să fie evaluați.

„Ne dorim în acest play-off să ajungem cât mai sus, dar, în același timp evaluăm… de fapt, suntem toți sub evaluare, jucătorii, dar și eu și staff-ul. Pentru că anul viitor obiectivul va fi titlul și lucrurile vor fi diferite. De aceea încercăm să ne dăm seama din acest play-off de grupul cu care vom aborda sezonul următor.

Jucătorii trebuie să știe că e nevoie de mult mai mult ca să rămâi la Rapid, un club important unde presiune va fi tot timpul, așa cum a fost aici și în Liga a IV-a. În același timp îmi dau seama că se uită repede tot ce se întâmplă.

Însă, repet, toți suntem sub evaluare. Pentru că dacă vrem mai mult, suntem obligați să dăm mai mult. Altfel e cursul vieții și se schimbă. Per ansamblu lotul nostru de jucători își merită locul în clasament, adică play-off-ul. Este obiectivul nostru și e îndeplinit.

Dar asta nu înseamnă că suntem în vacanță. Cine crede că este în vacanță acum, probabil sezonul viitor nu va mai fi la Rapid. Am muncit să ajungem unde suntem acum și e păcat să nu lupți. Și nu mă interesează rezultatul, ci atitudinea, forța și sacrificiul”, a declarat Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed