Elias Charalambous îi face pe plac lui Gigi Becali! Cipriotul a făcut deja planul înainte de FCSB-Farul. Ce se întâmplă cu vedeta vicecampioanei

Elias Charalambous îi face pe plac lui Gigi Becali! Cipriotul a făcut deja planul înainte de FCSB-Farul. S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta vicecampioanei. Este vorba despre puştiul minune, Octavian Popescu.

După ce Gigi Becali l-a scos din echipă pe Octavian Popescu, Elias Charalambous îi face pe plac patronului. A anunţat ce se întâmplă cu jucătorul înaintea meciului FCSB-Farul.

Elias Charalambous îi face pe plac lui Gigi Becali!

Elias Charalmbous a vorbit despre postul lui Octavian Popescu. Meciul dintre FCSB și Farul Constanța se va disputa luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Pentru că Octavian Popescu și Florinel Coman sunt concurenți pe postul de extremă stânga, unul dintre ei va fi sacrificat. Gigi Becali s-a văzut nevoit să îl bate pe Octavian Popescu în banda dreaptă. Nu a dat randament și patronul l-a scos în cele din urmă din echipă.

Întrebat care este poziția pe teren care i se potrivește cel mai bine lui Octavian Popescu, Elias Charalambous a spus clar. „La calitățile pe care le are, cred că nu contează pe ce post joacă. Are calități de top, așa că oriunde are nevoie echipa…

Pentru că cel mai important cel mai important lucru este echipa și nu fiecare jucător individual… Cel mai importat este unde are echipa nevoie de el să joace și cred că el are calități să joace pe orice poziție din atac, pentru că e un jucător talentat și foarte ajuta mult echipa”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Gigi Becali l-a preferat pe Florinel Coman și l-a trecut pe bancă pe Octavian Popescu. Patronul a considerat prioritară lupta la titlu în defavoarea expunerii fotbalistului. „Păi, dar cum să fie titular (n.r. Octavian Popescu) dacă Florinel e? Până acum am încercat și am făcut niște lucruri, și nu zic că nu merita, și nu zic că nu merită acum Tavi, dar acum e prea bun Coman, e o nedreptate, nu mai pot să fac.

Și nu numai că fac nedreptate, e chestiune de campionat, acum nu mai stăm să promovăm jucători, că sunt câteva meciuri în play-off, în care trebuie să joace cel mai bun. Și pe postul lui acolo la mijloc, e Malcom, Olaru și cu Șut, pe care nu ai cum să îi schimbi. Și atunci nu e frumos să îl iei pe Coman, să îl bagi din stânga în dreapta, să îl batjocorești pe Coman așa de colo-colo, când e cel mai bun la ora asta.

Și atunci el (n.r. Octavian Popescu)… Poate să joace, să fie mai bun decât Coman. El, de azi încolo, va juca pe post cu Coman. E mai bun el, joacă el. E mai bun Coman, joacă Coman. La ora asta, e mai bun Coman. După aia, la anul, mai facem mișmașuri, nu contează, îl forțăm pe Tavi iar, că luăm banii pe el, dar la ora asta ne interesează campionatul și dreptatea. Și dreptatea e Coman titular”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed