Ana Bogdan, meci dramatic cu Tamara Zidansek în Billie Jean King Cup. Care este acum scorul partidei Slovenia-România

Ana Bogdan, meci dramatic cu Tamara Zidansek în Billie Jean King Cup. Care este acum scorul partidei Slovenia-România.

Ana Bogdan a început perfect cu un game alb, partida cu Tamara Zidansek. Însă slovena a echilibrat balanța. Doar până la jumătatea primului set însă. Românca s-a redresat și nu i-a mai lăsat nicio șansă, câștigând primul set cu 6-3.

Ana Bogdan, thriller cu Tamara Zidansek

Setul al doilea a fost oarecum asemănător, parțial. Dar lucrurile s-au complicat după ce românca a ratat desprinderea. În loc să facă 5-3, s-a făcut 4-4, Zidansek reușind break-ul.

Încurajată de spectatorii din tribune și susținută de pe margine de antrenorul Horia Tecău, Ana a făcut rebreak-ul. A servit apoi pentru set, meci și calificare.

Doar că Zidansek a avut trei mingi de break. Și a fructificat-o pe ultima, ducând meciul la 5-5. Ana a reușit și ea break-ul și a servit a doua oară pentru calificare. Dar slovena a câștigat din nou și a ajuns la tie-break. Acolo unde românca a început prost. Și a pierdut.

Meciul a intrat în decisiv. Ana Bogdan s-a distanțat la 5-2. Dar ce a urmat a fost de-a dreptul uluitor. După aproape 3 ore de joc, românca a ratat încă două ocazii de a închide setul, meciul și calificarea pe serviciul ei. Dar n-a reușit. În schimb, Zidansek a făcut-o dintr-o singură ocazie.

Slovenia-România, meciul de baraj din Billie Jean King Cup, este acum 1-2. Urmează partidele Kaja Juvan – Jaqueline Cristian și Pia Lovric / Nina Potocnik – Irina Bara / Monica Niculescu.

 

 

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed