Revolta Briliantului! Adrian Mutu e supărat că Rapid joacă în ziua de Paște, i-a băut obrazul deținătorului drepturilor TV

Revolta Briliantului! Adrian Mutu e supărat că Rapid joacă în ziua de Paște, i-a băut obrazul deținătorului drepturilor TV.

Rapid și CSU Craiova au fost programate să joace chiar în seara zilei de Paște, iar asta l-a deranjat foarte tare pe Adrian Mutu. Antrenorul Rapidului a arătat cu degetul spre Orlando Nicoară, șeful firmei eAD care deține drepturile TV din Superligă.

Mutu: ”Orlando știe mai bine, unii sunt mai prieteni cu alții”

Mutu a acuzat voalat la conferința de presă de ieri că meciurile din Superligă sunt programate și în funcție de prietenii.

„Da, probabil Orlando știe mai bine de ce jucăm de Paște. El ne pune. Cui îi convine să joace în seara de Paște? Cu siguranță stadionul va fi plin. Dar e Paștele.

Când se pun meciurile, unii sunt mai prieteni cu alții. Și Orlando știe la ce mă refer. Nu e OK! Și mă opresc aici”, a spus antenorul Rapidului.

”Comisarul” Moldovan, titular sau rezervă?

Mutu a vorbit și despre situația portarului Horațiu Moldovan, care a gafat grav în partida cu Sepsi. „Se uită foarte repede lucrurile bune și câteodată se pun etichete. Într-adevăr niciun antrenor nu e fericit atunci când se greșește, mai ales la portar. Acolo se vede cel mai bine și se produce schimbarea scorului pe tabelă de cele mai multe ori. Moldovan știe că trebuie să-și îmbunătățească anumite lucruri la joc.

A gafat, a recunoscut și el asta, am spus-o și eu, nu are rost să ne ascundem după degete. O să vedeți la meci dacă e titular sau nu. Voi fi alături de jucătorii mei. Dacă îi voi critica eu, o voi face în vestiar, niciodată aici pentru că nu trebuie să-mi arăt gradele, să-mi dau importanță.

Este un lucru din famila Rapid și va rămâne acolo. Dar repet, sunt tot timpul alături de jucătorii mei, le voi întinde mâna, le voi acorda a doua șansă”, a declarat antrenorul giuleștenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed