Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa lui Gigi Becali! Anunţ categoric al fostului mare internaţional. De ce a plecat, de fapt, de la FCSB

Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa lui Gigi Becali! Anunţ categoric al fostului mare internaţional. S-a aflat de ce a plecat, de fapt, de la FCSB. Acesta a vorbit despre perioada din 2010. Atunci a antrenat-o pe vicecampioană.

Ilie Dumitrescu l-a contrat pe Gigi Becali. Asta s-a întâmplat după ce a fost luat în colimator de Gheorghe Mustață.

Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa lui Gigi Becali!

Ilie Dumitrescu spune că Gigi Becali nu i-a făcut echipa. „Nici la mine nu s-a implicat Gigi! Să intre și să-mi spună mie în față dacă a făcut-o! Îl respect în continuare că investește, că a investit, că vrea să facă performanță. Știi cât am încercat eu să-i transmit lui Gigi să nu mai facă treaba asta (n.r.- să se implice peste antrenori)

Acum, e imun la orice tratament, nu mai poți vorbi cu el pe tema asta. I-am dat mesaj lui Gigi: nu s-a implicat nici peste mine, nu doar că nu s-a implicat peste Pițurcă. Sunt și eu pe lista aia scurtă”, a spus Dumitrescu, în direct la Digi Sport.

Fostul mare jucător a adăugat şi că nu este certat cu latifundiarul din Pipera. „Nu m-am certat cu Gigi Becali. Am discutat la un moment dat ceva despre un penalty, dacă a fost sau n-a fost. Dacă mă întâlnesc cu el pe stradă, îl salut, îl respect, îl voi respecta toată viața. Doar am discutat în contradictoriu, atât.

În momentul în care mi-am văzut fata că plânge, nu mai conta absolut nimic! N-am luat bani de la FCSB, n-am câștigat nimic, mai aveam să-mi plătesc și camera la hotel în deplasări!

Fiica mea era în spatele băncii de rezervă, plângea. În momentul ăla, absolut nimic n-a mai contat. Suporterii au decis să mă înjure, asta a fost poziția lor”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed