Înțelegerea secretă dintre Gică Hagi și Denis Alibec! `Regele` a devoalat-o în direct

Înțelegerea secretă dintre Gică Hagi și Denis Alibec! `Regele`a devoalat-o în direct. Este vorba de contractul internaționalului de la Farul Constanța.

Gică Hagi l-a reinventat pe Denis Alibec. La 32 de ani, Alibec are 11 goluri în 27 de meciuri jucate pentru Farul Constanța sezonul acesta. Și tocmai ce și-a prelungit contractul până în iunie 2025.

Hagi: ”Alibec poate pleca de la Farul”

Hagi a dezvăluit însă clauza secretă din contractul lui Alibec. Iar asta schimbă tot ceea ce se știa. Farul îl poate lăsa pe experimentatul atacant să plece în orice clipă, cu o condiție, a spus Regele la Digi Sport.

„Noi avem un acord cu Alibec din vară. În România joacă numai la noi. Dacă de afară are ceva bun, să fie sănătos, să-i fie bine. Da, pleacă liber în vară dacă are de afară, dar în România va juca numai pentru noi”, a spus antrenorul Farului.

”Nu găsise antrenorul care să-l iubească”

Hagi a explicat zilele trecute la Fanatik și care a fost secretul, cum de l-a reinventat pe Alibec. ”Până acum, Alibec nu a reușit pentru că nu a găsit antrenorii care să-l iubească. Asta e calitatea unui antrenor. Să-i arate jucătorului că-l iubește.

Dar trebuie să-i spui și adevărul în față. El trebuie să fie responsabil față de echipă, față de grup, dar și față de el”, a spus fostul mare internațional.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed