Mihai Neșu a trăit clipe groaznice. Dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul care i-a schimbat viața. ‘Toată lumea credea că o să mor’

Mihai Neșu a trăit clipe groaznice. Fostul fotbalist a oferit mai multe detalii despre cumplitul accident, dar și despre o situație critică de după acesta.

Mihai Neșu a povestit un moment teribil petrecut după accidentul suferit în anul 2011. Acesta a rămas paralizat după ce s-a accidentat pe data de 10 mai 2011, în timpul unui antrenament cu FC Utrecht, echipa la care era legitimat.

Mihai Neșu a fost aproape de moarte

Mihai Neșu a fost aproape de moarte! Fostul fotbalist a vorbit despre un episod întâmplat în anul 2014, atunci când a fost aproape de moarte, din cauza unei probleme respiratorii.

„Mă impresionează foarte mult tot sprijinul oamenilor de după accident. Asta e cel mai impresionant lucru din viața mea, după accident, dragostea oamenilor pentru mine.

Sunt fericit că, după atâția ani, prognoza medicilor de la început nu s-a adeverit. Aceștia ziceau că n-o să pot să respir singur și n-o să pot mișca nimic. Mă bucur că pot să respir singur și pot să-mi conduc singur scaunul.

În 2014 am avut o problemă de sănătate și am ajuns la Spitalul de Urgență din Oradea și cam toată lumea din jur credea că mor și atunci a fost un pic de panică”, a declarat Mihai Neșu, pentru Sport.ro.

După accident, fostul fundaș s-a implicat activ în multe proiecte caritabile. Acesta construiește un centru pentru copii cu dizabilități în Oradea. Pentru a strânge fonduri pentru centru, Fundația Mihai Neșu va organiza în luna mai un meci caritabil.

Fundația Mihai Neșu organizează un meci caritabil

Fundația Mihai Neșu organizează un meci caritabil! Partida va avea loc în data de 4 mai, pe stadionul Arcul de Triumf. Pentru a anunța partida, organizatorii au publicat un comunicat în care se oferă mai multe detalii despre aceasta.

„Cu ocazia desfăşurării Congresului General FIFPro (Divizia Europa), avem plăcerea de a anunţa, în cadrul evenimentului «Gala Mihai Neşu», meciul caritabil dintre România AFAN All-Stars şi FIFPro Europe. Evenimentul este organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie «Sfântul Nectarie» din Oradea.

Organizată de către AFAN şi FIFPro, în colaborare cu Durby Sports Marketing şi cu sprijinul Fundaţiei Mihai Neşu, partida va avea două reprize a câte 35 de minute şi se va desfăşura în data de 4 mai 2023, de la ora 18:00, pe stadionul Arcul de Triumf.

Printre participanţii la eveniment se numără foşti jucători importanţi, care s-au angajat să sprijine această cauză nobilă”, se arată în comunicatul publicat de către organizatori.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed