Zeița de la cratiță. Nadia Comăneci face și bucate tot de nota, cu ce și-a impresionat soțul și fiul de Paștele catolic
Nadia Comăneci, bucătar pentru masa de Paște
Nadia a ajuns la cratiță și a executat în stil de campioană delicioasele mâncăruri moldovenești. ”Îmi place să gătesc, în special preparate din zona Moldovei. Am învăţat de la mama şi pot spune că mă simt chiar foarte bine în bucătărie. Salata de vinete pe care am făcut-o pentru masa de Paşte s-a mâncat în câteva minute”, a povestit Zeița de la Montreal pentru Orange Sport.
Nadia este expertă în bucate tradiționale românești, chiar dacă jumătate din viață și-a trăit-o în America. Este stabilită peste Ocean din 1989, când a reușit să fugă din țară.
Legenda gimnasticii mondiale are o lună plină. La ea în familie Învierea Domnului să sărbătorește de două ori întotdeauna. ”Eu serbez Paştele de două ori. O dată cu soţul şi băiatul meu, Bart şi Dylan, şi a doua oară de Paştele Ortodocşilor.
Şi, pentru că deja am serbat Paştele catolicilor, băieţii mi-au cerut un preparat care le place foarte mult. Şi anume salata de vinete. Motiv pentru care am trecut la treabă”, a povestit Nadia.