Gică Hagi s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul Farului

Gică Hagi l-a atacat pe Gigi Becali din cauza unui jucător. Antrenorul Farului nu s-a abținut și i-a reproșat omului de afaceri că nu l-a lăsat să plece atunci când a avut o ofertă foarte bună.

Fostul internațional consideră că putea să fie provocarea vieții pentru tânărul fotbalist.

Gică Hagi, atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Gică Hagi nu a putut să nu-l remarce pe Florinel Coman în meciul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1. Antrenorul celor de la Farul, cel care l-a descoperit pe Coman, este nemulțumit de deciziile luate de Gigi Becali. Latifundiarul a avut o ofertă foarte bună pentru jucător, dar nu l-a vândut. În 2020, Crystal Palace a vrut să plătească 12 milioane de euro pentru Florinel Coman, dar patronul de la FCSB a cerut 15 milioane de euro.

”Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieții.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favolarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună. Apoi a avut un moment în care a căzut emoțional, au apărut și accidentările și regresul”, a mai spus Hagi, pentru Fanatik.

Hagi a recunoscut că și-ar dori să aibă un jucător care să semene cu Coman.

”Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun”, a mai spus antrenorul pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed