Vedeta lui Gigi Becali, umilită în direct! Anunț devastator pentru jucător: ‘Gata, ajunge!’

Unul dintre Gigi Becali a fost făcut praf în direct. Florin Răducioiu spune că este dezamăgit de David Miculescu, fotbalist pe care latifundiarul a plătit 1,7 milioane de euro.

Fotbalistul de 21 de ani a fost pe teren la meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, dar l-a pauză în locul său a intrat Andrei Cordea.

Vedeta lui Gigi Becali, umilită în direct

Florin Răducioiu nu a fost deloc impresionat de prestațiile jucătorului pe care Gigi Becali plătea o sumă considerabilă. David Miculescu nu a avut un sezon strălucit, iar fostul internațional crede că acesta va reveni pe banca de rezerve.

„Trebuie să facă mai mult! A fost un transfer scump. Suporterii și oamenii de fotbal vor să îl vadă, vor ca el să iasă în evidentă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluția lui individuală… Trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, dar nu pot să nu spun adevărul. A arătat prea puţin. Îmi pare rău!

Şi, văicăreala asta la fiecare atingere… Gata! Ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport.

Răducioiu l-a remarcat însă pe Florinel Coman și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului după meciul cu CFR Cluj.

„Cred că plusul celor de la FCSB a fost Florinel Coman. A fost jucătorul care a revitalizat jocul echipei. Nu mai vorbesc de golul marcat. A avut nişte acţiuni extraordinare, dar e prea puțin să fie doar el în mână pentru ca FCSB să se impună”, a  mai spus Florin Răducioiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed