Simona Halep, la braț cu un fotbalist celebru. Unde a fost fotografiată dubla campioană de Grand Slam

Simona Halep, la braț cu un fotbalist celebru. Unde a fost fotografiată dubla campioană de Grand Slam, care e încă suspendată din cauza scandalului de dopaj

Florin Gardoș, fundașul care a revenit în activitate, în Liga 4, la Sparta Râmnicu Vâlcea, a avut surpriza să dea nas în nas cu Simona Halep. N-a pierdut ocazia și s-a tras în poză cu fostul lider WTA.

Florin Gardoș, alături de Simona Halep

Fostul internațional a urcat apoi poza cu Simona Halep pe rețelele de socializare. „Nu se întâmplă foarte des să întâlnești o sportivă de talia Simonei. Asta da surpriză de Florii”, a scris Florin Gardoș, care și-a serbat și el astăzi ziua onomastică.

Simona s-a întors din mica escapadă pe care o făcuse pe Coasta de Azur. Suspendată în continuare din cauza scandalului de dopaj, Halep a primit numai vești proaste în ultima vreme.

Este oficial. Românca va rata următoarele turnee de anvergură, de la Stuttgart și de la Madrid, două dintre turneele sale favorite. Organizatorii au afișat deja tablourile și, evident, numele Simonei Halep nu apare.

Celelalte două competiții importante desfășurate pe zgură roșiatică sunt Roma (9 – 20 mai) și Roland Garros (28 mai – 11 iunie), iar șansele ca fostul lider mondial să fie primit la vreuna dintre ele sunt extrem de mici.

Fosta campioană de la Roland Garros și-ar putea face apariția la respectivele turnee doar dacă îi convinge pe organizatori să îi acorde wild card-uri, în cazul în care va scăpa de suspendare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed