Bomba bombelor! Se pregătește de Roland Garros? Simona Halep trage tare de tot pe zgură

Bomba bombelor! Se pregătește de Roland Garros? Simona Halep trage tare de tot pe zgură.
Deși suspendată de mai bine de șase luni și în cădere liberă în clasamentul WTA, Simona Halep face antrenamente intense pe zgură. Are program normal, ca și cum mâine ar reveni în competiție.

Halep e gata de Roland Garros!

Simona Halep nu are însă voie să se antreneze pe terenurile federației, din cauza suspendării. Așa că se pregătește la complexul Năstase & Marica Sports Club, conform Fanatik.

Pregătită să revină?

“S-a antrenat până acum câteva luni la baza de la Stejarii, acolo unde sunt terenuri de hard. Iar de ceva timp a trecut pe zgură, la terenurile de la baza lui Ilie Năstase şi Ciprian Marica.

Şi mâine ar putea să joace la nivel maxim la cum se antrenează. Speră să primească o decizie favorabilă cât mai repede, dar nimeni nu ştie când va veni. Oricum, toată lumea va afla în acelaşi timp, pentru că va fi un verdict public”, au povestit apropiaţii Simonei.

Simona Halep este nevoită să se pregătească doar în baze private de tenis pentru că în momentul în care este suspendată pentru dopaj, fie şi provizoriu, nu are voie să folosească terenurile Federaţiei.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed