Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct! Nu a mai suportat umilinţa. Ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct! Nu a mai suportat umilinţa. S-a aflat ce i-a transmis lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. Latifundiarul din Pipera este extrem de nemulţumit de regulamentele Federaţiei.

Gigi Becali nu mai suportă să fie contrat de cei de la FRF. Faptul că a fost nevoit să aducă un antrenor cu licenţă PRO l-a scos din minţi pe milionar.

Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct!

Gigi Becali şi-ar fi dorit ca FCSB să fie antrenată de către Mihai Pintilii. Nu a avut nicio şansă şi a fost nevoit să îl aducă pe cipriotul Elias Charalambous. Patronul de la FCSB este supărat și de regula privind antrenorii fără licență, pe marginea cărora s-a creat un adevărat scandal în ultimele luni, cu Mihai Pintilii în prim plan.

Între timp, Becali l-a aduc pe Elias Charalambous, care are dreptul să dea indicații de pe bancă, pentru că are licența Pro. De altfel, Becali l-a lăudat pe cipriot. „Nu pot ei să îmi comande mie, nu au cum să demonstreze niciodată că e sau nu e antrenor! Au inventat ei să suspende antrenorul! De unde găsești tâmpenii din astea? De unde nebuniile astea? Nu au cum.

Dacă e să fac ca ei aici, mă las de fotbal și gata. Păi vine cineva și îmi comandă mie pe banii mei?”, a spus Becali, în direct la Digisport.

Vicecampioana are un duel crâncen pentru titlul Superligii în faţa marii rivale. Duminică seara, de la ora 21.00, se va juca, în Gruia, CFR Cluj-FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed