Elias Charalambous a spus adevărul despre FCSB! Cum a ajuns, de fapt, la echipa lui Gigi Becali. Dezvăluiri de ultimă oră

Elias Charalambous a spus adevărul despre FCSB. Acesta a dezvăluit pentru presa din Cipru cum a găsit, de fapt, formația lui Gigi Becali.

De altfel, FCSB a câștigat pe terenul celor de la Sepsi OSK, scor 2-1, în prima partidă de când cipriotul este antrenor al FCSB-ului.

Elias Charalambous a spus ce crede despre FCSB

Tehnicianul a dezvăluit ce părere are despre formația patronată de Becali, dar și cum a fost primit în echipă.

„Am avut noroc că am jucat în România acum câțiva ani și cunosc cum stau lucrurile. Oamenii m-au primit foarte bune, sunt fericit. Am început să lucrez de săptămâna trecută și vom lupta pentru campionat până la final. Cum am ajuns aici? Am discutat cu agentul meu acum ceva timp.

Am avut o primă conversație acum o lună, au întrebat despre mine, iar în cele din urmă am ajuns la o înțelegere. Echipa este bine organizată, este un club uriaș al țării, cu o istorie bogată. În București sunt recunoscut acum oriunde merg, e multă presiune să reușesc. Am început bine, însă toate meciurile sunt dificile în play-off, toate sunt niște derby-uri. Este o onoare să fiu aici”, a transmis Elias Charalambous, conform Super Sport FM.

Pe 9 aprilie, roș-albaștrii vor juca împotriva CFR Cluj, fiind vorba de meciul din etapa a treia din play-off-ul Superligii. Până acum, gruparea bucureșteană are 33 de puncte, cu 1 punct mai puțin decât liderul Farul.

Elias Charalambous a vorbit și ce i-au spus conaționalii ciprioți după numirea sa ca antrenor la echipa din România.

„Am primit multe mesaje de la ciprioți care locuiesc în România sau din Cipru. Mi-au urat succes și le mulțumesc. În echipă nu sunt foarte mulți străini. Sunt șapte în total. Se pune mai mult accent pe jucătorii români, ceea ce este bine”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed