Mircea Lucescu nu s-a abținut! Ce i-a transmis lui Cristi Chivu. ‘Trebuie să facă asta’

Mircea Lucescu a făcut anunțul! Tehnicianul celor de la Dynamo Kiev i-a ofeirt un sfat lui Cristi Chivu, care ar fi dorit de către Internazionale Milano, pe postul de antrenor.

Mircea Lucescu a vorbit despre Cristi Chivu. Numele acestuia a fost vehiculat în ultima perioadă pentru a prelua prima echipă a celor de la Inter. Actualul principal, Simone Inzaghi, are zilele numărate la „Nerazzurri”.

Mircea Lucescu i-a oferit cel mai bun sfat lui Chivu

Mirea Lucescu i-a oferit cel mai bun sfat lui Chivu. Cel mai bun antrenor român, care a antrenat-o și pe Inter, a vorbit despre posibilitatea ca fostul fundaș să preia echipa de pe Giuseppe Meazza.

„Am vorbit cu Cristi, dacă nu preia Inter, pentru e că greu să iei acum o echipă ca Inter, trebuie să lase echipa de tineret. A obţinut rezultate importante acolo. Trebuie să preia o echipă de seniori. Dacă se consideră că poate duce acest club, Inter, mai departe, m-aş bucura pentru el.

Dacă nu va semna acolo, mi-a spus că încearcă să ia o echipă de seniori. Eu cred că va avea o perioadă îndelungată ca antrenor, are experienţă, a jucat la echipe bune, a fost căpitanul naţionalei”, a spus Mircea Lucescu, la Prima Sport.

Totuși, există și voci din fotbalul românesc care nu cred în mutarea lui Chivu la echipa mare a lui Inter. Dan Petrescu i-a transmis fostului fundaș al echipei naționale că trebuie să mai capete experiență înainte de a prelua o astfel de formație.

„Da, de ce nu? Dar nu direct. Dacă are șansa asta, ar trebui să profite de ea, chiar dacă nu are experiența necesară.

Chiar dacă a fost un mare jucător, ca antrenor îți trebuie experiență ca să ajungi la un club ca Inter Milano”, a spus Dan Petrescu

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. La experienta pe care o are Cristi Chivu,poate antrena o echipa italiana,de ce nu!!
    Incurajati-l ca merita,este un baiat muncitor si merita sa faca un pas in fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed