Sportiva celebră din România a lăsat mască pe toată lumea! Ce vrea să facă după ce se retrage. Nimeni nu se gândea la aşa ceva / Foto

Sportiva celebră din România a lăsat mască pe toată lumea! S-a aflat ce vrea să facă Adelina Ungureanu după ce se retrage din volei.

Sportiva a acordat un interviu în care a mărturisit ce are de gând să facă în viitor. Deși are doar 22 de ani, tânăra are planuri mari.

Adelina Ungureanu vrea să intre în politică

Ea este studentă la facultatea de Administrație Publică în cadrul SNSPA și spune că vrea să urmeze o carieră în politică.

Fostul căpitan al naționalei a spus că a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu, de care cu siguranța se va ocupa când va decide să se retragă din lumea sportului.

„După ce nu se va mai ști de mine ca voleibalistă, mi-ar plăcea să rămân în atenția publicului. Îmi place lucrul ăsta. E posibil să mă mai vedeți pe ecran. Nu mă pasionează televiziunea. O să fiți surprinși, dar eu sunt pasionată de politică. Acesta ar fi un domeniu în care m-aș vedea. Îmi place să urmăresc politica, dar trebuie să învăț să vorbesc mai bine.

Când ești tânăr joci foarte mult din entuziasm la modul pozitiv, nu simți presiune, în momentul în care capeți experiență te ajută și atunci poți să gestionezi foarte bine jocul. Undeva pe la mijloc atingi potențialul maxim, la 25-27 de ani.

Din câte știu, în privința tenisului, antrenamentele sunt foarte lungi și foarte dure, la volei e un pic diferit pentru că sunt împărțite: unul de forță și de tehnică dimineața și unul seara în care faci formație, sărituri, tactici de joc, nu știu să fac o comparație pentru că nu am ajuns la un nivel înalt în tenis, pot să vă spun că la volei se muncește foarte mult, chiar se lucrează”, a spus sportiva în emisiunea GSP Live cu Costin Ștucan.

Adelina s-a născut la Botoșani. Sportiva a debutat în prima divizie la 17 ani, trecând pe rând pe la formațiile Timișoara, Dinamo și CSM București.

Ungureanu joacă acum pe postul de „trăgător secund”. Totuși, în situații excepționale poate fi și universal. Ea evoluează în prezent la Union Volley Pinerolo și este a 11-a cea mai bună marcatoare din Serie A.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed