Gică Popescu a dat cărţile pe faţă! Care este echipa de care se teme președintele Farului. Luptă crâncenă pentru titlu în Superliga

Gică Popescu are emoții în play-off. Fostul fotbalist a vorbit despre formația de care se teme cel mai mult.

De altfel, sâmbătă, Farul a terminat la egalitate cu Rapid, scor 1-1. CFR Cluj a terminat cu același scor partida de duminică seara contra CSU Craiova.

Gică Popescu, despre echipa de care se teme în play-off

În ciuda faptului că Eugen Neagoe și fotbaliștii olteni au transmis că meritau să obțină victoria, liderul de la Farul crede că CFR Cluj rămâne cea mai periculoasă adversară în lupta pentru titlu.

„Să crească Farul forma faţă de CFR? Niciodată! Sunt o echipă care ştiu să joace meciurile grele. Încă nu sunt meciurile… FCSB este foarte periculoasă.

Craiova, să vedem cum se prezintă în următoarele meciuri, iar Rapid este o echipă cu potenţial. Deci, eu zic să mai aşteptăm până să tragem concluzii”, a explicat Gică Popescu, conform Prima Sport.

Gică Hagi: „Cred că avem un lot echilibrat”

După remiza din Giulești, Gică Hagi a declarat că regretă că meciul s-a terminat la egalitate. Totuși, antrenorul de la Farul a spus că formația lui este una „echilibrată”.

„Ne-am felicitat (n.r – cu Adrian Mutu). Am făcut o muncă foarte bună amândoi în acest an, cu echipe care nu și-au propus să fie acolo, dar suntem acolo, jucăm bine și cred că suporterii s-au bucurat de fotbal. Păcat că s-a terminat egal. Încercăm să avem mentalitate foarte bună, să credem, să avem curaj.

(n.r – Întrebat ce le transmite celor care au spus că Farul nu va putea juca la fel de bine până la finalul sezonului) Noi vrem să jucăm. Încercăm în fiecare meci să avem o mentalitate de învingători. Fiecare meci are 3 puncte, mergem să câștigăm, vedem ce scoatem. Cred că avem un lot echilibrat”, a transmis Hagi.

În runda viitoare, Rapid va juca în deplasare cu Sepsi, iar Farul va fi gazdă în meciul cu CSU Craiova.

Clasamentul din play-off

1. Farul Constanța – 36 puncte

2. CFR Cluj – 34 puncte

3. FCSB – 30 puncte

4. Universitatea Craiova – 29 puncte

5. Rapid București – 28 puncte

6. Sepsi – 21 puncte

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed