Ce a pierdut Simona Halep! Diferenţa uriaşă care s-a văzut după suspendarea româncei. Patrick Mouratoglou, surclasat

Ce a pierdut Simona Halep! Diferenţa uriaşă care s-a văzut după suspendarea româncei. Patrick Mouratoglou, surclasat de către fostul tehnician al sportivei noastre. Este vorba despre australianul Darren Cahill.

Simona Halep a lucrat cu cei doi antrenori, dar numai cu Darrel Cahill a avut rezultate. Mai mult, colaborarea cu Mouratoglou a dus-o către o suspendare uriaşă.

Ce a pierdut Simona Halep!

Simona Halep e pe margine de aproape 8 luni. Este suspendată provizoriu şi urmează să-şi afle pedeapsa pentru dopaj. În tot acest timp, foştii antrenori ai româncei au un duel de la distanţă.

Duelul este câştigat fără probleme de australianul Darren Cahill. Omul care a lucrat aproape șase ani cu Simona își arată clasa de mare tehnician, în timp ce actualul antrenor al româncei, Patrick Mouratoglou nu s-a remarcat cu nimic, Cahill are rezultate.

Cahill i-a dus pe locul 1 mondial pe Lleyton Hewitt, Andre Agassi și Simona Halep. Acum, face performanţă şi cu Jannik Sinner! Italianul aflat pe locul 11 ATP a devenit unul dintre cei mai puternici jucători din circuit.

Cooptarea lui Darren Cahill în staff reprezintă rețeta succesului pentru jucătorii de tenis! După ce a ajutat-o pe Halep să câștige primul Grand Slam al carierei, la Roland Garros 2018, Darren reușește performanțe spectaculoase și alături de Jannik Sinner.

Sinner a mărturisit că cel mai important lucru pe care îl face Cahill este că îi oferă liniștea interioară de care are nevoie. „Nu vorbim prea mult înainte de meci, dar cel mai important lucru pe care mi-l spune mereu e să fiu mândru și să mă distrez pe teren. Chiar dacă nu zâmbesc de obicei, mă distrez foarte mult”, a spus Jannik, conform tennis.com.

Pe de altă parte, Patrick Mouratoglou este extrem de contestat. Elevul său, Holger Runne nu are deloc rezultate.

Un utilizator de Twitter, Younes El Alami, i-a cerut lui Holger Rune să îl concedieze pe Patrick Mouratoglou dacă vrea să progreseze în carieră. „Mulțumesc, Younes, pentru sfaturile tale luminate”, a spus Mouratoglou, ironic.

„În opinia mea, dacă vrei să treci la următorul nivel, va trebui să găsești un alt antrenor decât Mouratglou (este doar părerea mea personală). Succes și îți urez tot ce e mai bun la următoarele turnee”, a fost mesajul primit de Rune, care a stârnit reacția ironică a lui Mouratoglou.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed