Lider cu burta plină. Petroliștii sunt însă avertizați: `Să nu fim superficiali`

Petrolul a învins-o pe FCU Craiova în deplasare, la limită, cu 1-O, și este noul lider din play-out. ”Lupii” au făcut rocada cu oltenii și sunt într-un moment fast. Victoria a venit cum nu se poate mai bine, exact după ce noii investitori aduși de președintele Marian Copilu le-a plătit salariile restante fotbaliștilor.

„Meritul este al lor, îi felicit pentru efort și pentru că au crezut în victorie până la final. Țicu este în creștere. De la meci la meci crește. Mă bucur pentru el, mă bucur că a reușit să și marcheze, dar importantă este victoria.

Știam ce ne așteaptă aici la Craiova, am făcut o analiză foarte bună a lor. Jucători buni, dacă le dai spațiu cu siguranță joacă, dar noi am interpretat foarte bine faza defensivă. Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie.

Aș vrea să remarc toți băieții, tot grupul de jucători. La Ploiești s-a creat un grup bun de jucători, sunt uniți în vestiar și asta contează cel mai mult.”, a spus antrenorul Petrolul, Florin Pârvu, la Digi Sport.

”Mai sunt meciuri de disputat”

”Ce vreau să vă spun este că mai sunt jocuri de disputat și nu trebuie în acest moment să fim superficiali. Din contră. Trebuie să muncim mult mai mult decât am muncit acum. Luni, suntem la antrenament și vom pregăti meciul cu Mioveni.

Vă spun sigur, și nu este un clișeu, play-out-ul este foarte disputat. Echipele sunt sensibil egale, punctele sunt apropiate, orice victorie sau orice înfrângere te poate aduce sus sau mai jos în clasament.

Am vorbit la final cu Bauza, e un jucător foarte bun, care mie îmi place foarte mult. Am știut cum să îl blocăm, băieții mei au jucat foarte bine. Felicitări băieților că vin după o săptâmână grea în care am avut probleme medicale”, a spus Florin Pârvu, la flash-interviul de după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed