Marius Șumudică şi-a ieşit din minţi! Atac devastator al antrenorului. Edi Iordănescu, în corzi

Marius Șumudică atacă „tricolorii”! Antrenorul este de părere că selecționata lui Edi Iordănescu nu are nici o șansă la calificare.

Chiar dacă România a învins-o pe Andorra în prima etapă a preliminariilor pentru EURO 2024, Marius Șumudică nu este mulțumit de prestația „elevilor” lui Iordănescu.

Marius Șumudică taie în carne vie

Marius Șumudică taie în carne vie! Antrenorul formației Al-Raed a răbufnit la adresa jocului echipei naționale. De asemenea, „Șumi” l-a criticat pe Iordănescu și pentru faptul că a mizat pe doi jucători defensivi (Tudor Băluță și Marius Marin), în condițiile în care „tricolorii” aveau în față un adversar accesibil.

„Meciul cu Andorra? Slabi din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Dacă joacă cu Tunariul (n.r – echipă din liga a treia a României), Tunariul îi bate. Nici nu știu cine sunt Tunari, dar mi-a rămas în minte, mai citesc rezultate. Nu se pune problema, au dat la poartă din greșeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns și ei să dea la poartă.

Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveția, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viața mea o echipă mai slabă decât Andorra! Probabil doar în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoșii ăia care vin de la muncă pentru a le da câte 20 de goluri.

N-am înțeles schimbările. N-am înțeles frica de rezultat. Ai 2-0, ei sunt și în 10 oameni, iar tu îl bagi pe Băluță… cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluță și Marius Marin. Doi închizători în contextul în care, dacă îi prindea Germania, le dădea 10! Elveția a jucat cu Belarus și le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveția juca cu Andorra, cu siguranță scorul era unul de proporții”, a spus Marius Șumudică.

Șumudică nu crede în națională

Marius Șumudică este de părere că selecționata lui Edi Iordănescu nu poate obține o poziție bună în grupă. Tehnicianul este de părere că naționala noastră va obține locul 4 în grupă.

Nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa națională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant!

Nu vorbesc eu de anumiți jucători, ci de naționala României. E echipa poporului, a acestei țări. Păi, cu o astfel de mentalitate și la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul 4 este al nostru, nu ni-l ia nimeni.

Nu am urmărit Belarusul, am văzut doar golurile primite. E o echipă apăsată de această excludere despre care toată lumea vorbește la FIFA. Nu e ușor să te montezi și să joci, dar sunt peste Andorra. Dacă voi (n.r – reporterii) vă dezbrăcați acum și vă dau ghete la fiecare, iar eu stau pe bancă, pe cuvântul meu de onoare că le dăm trei Andorrei, nu două. Am încredere în voi, fiți atenți! Cu Belarus, cred că le dăm două cu voi”, a mai adăugat antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed