Marius Șumudică a făcut spectacol în stilul caracteristic. A dezvăluit ce vrea să îl întrebe pe Cristiano Ronaldo: ‘Să vedem dacă își amintește’

Marius Șumudică îi va întâlni pe Mirel Rădoi și Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Antrenorul a făcut o serie de declarații în stilul său caracteristic înaintea duelurilor.

Românul se va duela cu Rădoi pe 5 aprilie, apoi o va întâlni pe Al-Fateh (10 aprilie), iar pe 27 aprilie îl va înfrunta pe Cristiano Ronaldo.

Marius Șumudică a făcut spectacol în stilul caracteristic

Marius Șumudică pregătește următoarele meciuri din campionatul Arabiei Saudite. Antrenorul a dezvăluit ce îl va întreba pe Cristiano Ronaldo când îl va întâlni. Al-Raed o înfruntă pe Al Nassr pe 27 aprilie.

„Să vedem, mai avem 10 zile până atunci. Miercurea viitoare vom juca. Orice meci este important și ne vom pregăti foarte bine, nu neapărat că e Mirel Rădoi antrenor la Al-Tai. Va trebui să facem puncte și să ne îndepărtăm de zona aia.

Nu cred că vor fi însă probleme, trebuie să mai facem 5-6 puncte în cele 9 etape rămase. Pe 27 jucăm cu Al-Nassr. Un meci greu. Întâlnești unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, e clar. Acolo e un fenomen, dar eu n-am pierdut cu echipele mari. Am făcut 1-1 cu Al Hilal, 0-0 cu Al-Ittihad și 2-2 cu Shabab.

O să îl întreb dacă mai știe când jucam eu la Madeira, pentru că el era copil. Când jucam eu în 2000, el pleca la Sporting, să vedem dacă își mai aduce aminte”, a spus Șumudică, la plecarea în Arabia Saudită.

Antrenorul a jucat în perioada 1999 – 2001, la Maritimo. A marcat 7 goluri în 37 de meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed