Brazilianul Eric, momente de cumpănă! Fostul fotbalist a suferit un blocaj renal și a fost dus cu elicopterul la spital!

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, Eric de Oliveira, trece prin cumpăna vieții sale. Brazilianul traversează momente complicate și a fost dus de urgență la spital în această seară.

Eric era la Mediaș împreună cu soția, când i s-a făcut rău din senin. Fostul mijlocaș a fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș, unde s-a constatat că a suferit un blocaj renal.

În aceste momente, Eric este conștient și se află în sala de operații cu doctorii. A fost supus unei angiografii cu tomografie computerizată (CT), scrie gsp.ro.

În urma rezultatului, se va decide dacă îi va fi montat un stent ureteral sau dacă intră în operație. Mare parte din rinichi ar fi afectați.

Informațiile au fost confirmate de familia lui Eric. Fostul jucător urma să se fie prezent în week-end la Cluj, pentru a participa la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

Eric de Oliveira are 222 de meciuri în Liga I, a marcat 66 de goluri și a jucat pentru 4 cluburi: Gaz Metan, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul, FC Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed