Postarea lui Dan Negru care s-a viralizat după înfrângerea României din Bosnia! Vinovați-surpriză indicați chiar de `regele audiențelor`

Dan Negru este unul dintre oamenii de televiziuni care din postura de prezentator de entertainment a încercat să readucă în prim plan legende ale sportului românesc. Negru este și mare amator de fotbal și de sport, având ceva de spus cu ocazia fiecărui eveniment major din sportul românesc.

Prezentatorul de televiziune n-a pierdut ocazia să comenteze ceva și pe marginea rezultatelor dezastruoase ale echipei naţionale în debutul campaniei din Liga Națiunilor, o-2 cu Muntenegru și o-1 cu Bosnia.

Imediat după înfrângerea de la Zenica, Dan Negru a postat un mesaj pe Facebook și pe Instagram în care se ia de… televiziunile care par să-şi fi canalizat atenția și eforturile către alte direcții și nu către sport, în goana după audiență.

„Nici noi, televiziunea, n-am ajutat naţionala sau fotbalul românesc.

Hagi îl avea pe Ţopescu. Chiricheş le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund. Am decredibilizat şi noi cât am putut fotbalul românesc. Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sârbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenţi oameni, ţinea paginile ziarelor. Era o „bătălie amoroasă” grea, între personaje influente.

Mihai Costea o avea pe Cruduţa. Sau vorba lui John Steinbeck, „generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul”, este mesajul lui Dan Negru.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed