Gabi Tamaș, săgeți către Mihai Pintilii. Intervine în scandalul licențelor de la FCSB: ‘Nu ai cum să faci așa ceva‘

Gabi Tamaș îl sfătuiește pe Mihai Pintilii să-și ia licența PRO cât mai repede pentru a evita probleme pe care le are la FCSB.

De altfel, Mihai Pintilii (38 de ani) a fost suspendat timp de 4 meciuri. Asta deoarece a dat indicații în timpul meciurilor, deși regulamentul nu-i permitea acest lucru.

Gabi Tamaș se implică în scandalul licenței PRO de la FCSB

Tamaș este de părere că regulamentul ar trebui respectat. În plus, fotbalistul le-a sugerat celor de la FCSB să ia legătura cu FRF pentru a opri sancțiunile.

„Ăștia sunt pașii. Nu poți, nu ai cum altfel. Asta este, ce am vrea să facem acum? Hai, mă, că am jucat 50 de meciuri la echipa națională, dă-mi licența PRO. Nu ai cum să faci așa ceva.

Beneficii sunt, vă zic sincer că sunt, dar trebuie să vorbească cu cei de la Federație și te pot ajuta într-un fel sau altul, că ai făcut ceva pentru România. Poți găsi o variantă să termini mai repede sau să faci anumite cursuri suplimentare, doar că trebuie vorbit. Nu cred că nu există beneficii pentru cei care au ajutat fotbalul românesc”, a transmis Tamaș, în cadrul podcastului VictoryCup.

Mihai Pintilii: „Probabil că nu le convine în primul rând de nea Gigi”

Mihai Pintilii a spus că motivul pentru care FCSB nu are antrenor cu licență Pro este legat de Gigi Becali.

„Sunt atâția care au antrenat fără carnet și antrenează și acum la fel. Probabil că nu le convine în primul rând de nea Gigi, nu neapărat de mine. Eu nici nu m-am ridicat de pe bancă să dau indicații. E vorba că nu-l iubesc pe nea Gigi, nu-l halește nimeni pe Gigi Becali. Sunt multe nebuloase.

(n.r. când a simțit că a trebuit să intervină și nu a putut) La meciul cu Farul. Probabil aș fi strigat la un jucător și i-aș fi spus să stea jos, să tragă de timp. 10 secunde, 15 secunde, contează. Atunci rupi elanul la o echipă. Trebuia să mă ridic și îmi pare rău că nu am făcut-o. Ce putea să mi se întâmple? Că tot suspendat eram”, a spus antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed