Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Ce a putut să facă oficialul de la FCSB. Nimeni nu se gândea la asta

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Managerul general al celor de la FCSB a alcătuit un prim 11 ideal al sezonului regular din Superliga. Acesta a analizat o serie de jucători și i-a inclus în cea mai bună echipă a sezonului.

Interesant este că, MM Stoica a adăugat cei mai mulți jucători de la formația pe care o reprezintă.

Mihai Stoica și primul „11” ideal

Mihai Stoica a stabilit echipa perfectă a sezonului din Superliga. Acesta a folosit un sistem 4-2-3-1. Managerul general al FCSB-ului a inclus în această echipă și fotbaliști legitimați la rivalele din campionat.

„(N.r portar) Îl aleg pe Târnovanu, pentru că a apărat toate meciurile, Scuffet a mai lăsat locul lui Sava, când Petrescu a gândit că are nevoie de 10 jucători de câmp care să nu respecte regula.

E Manea clar, pentru că Sorescu de abia a venit. Nu poţi să… cât de subiectiv aş fi, trebuie să îmi păstrez o urmă de credibilitate, obiectivitate. Aş merge cu Radunovic. Are sezon bun.

Yuri şi Tamm. Ia şi coeficienţii InStat, Yuri a marcat o grămadă de goluri, Tamm a avut şase sau şapte meciuri în care are procentaj 100% dueluri câştigate. Mă uit destul de des şi la ceilalţi jucători, nu prea întâlnesc.

Artean, Şut, Olaru, nu am cum să… mai degrabă un 4-2-3-1 aşa. Artean, Olaru, mijlocaşi centrali, să o facem ofensivă. Să zicem Deac, cinci goluri şi 11 pase decisive.

În stânga, pe Coman, indiscutabil. E posibil şi asta (n.r. să fie influenţat de prestaţiile din 2023), dar aşa văd. Decar, Octavian Popescu, atacant Compagno.

E greu să mă pui pe mine să aleg. Noi, de mai bine 10 etape, în opinia mea, care poate fi subiectivă, jucăm cel mai bun fotbal din România”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

De asemenea, Mihai Stoica a vorbit și despre lupta pentru titlu. Acesta consideră că favorită la câștigarea campionatului este CFR Cluj.

„Cred că e ok programul, e important meciul de la Cluj. Eu cred că CFR e în continuare favorita principală la titlu. Dacă nu suntem în stare să batem Farul de două ori, pretențiile noastre nu sunt justificate.

Am crezut că CFR va câștiga sezonul, dar am crezut că programul pe care îl are Farul, îi va pune probleme. Eu am speranțe pentru că jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani. Noi cu Pintilii am jucat mereu bine. Nici măcar la Arad, pe extravilanul ăla, nu am jucat prost”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed