Mihai Stoica nu s-a mai abținut! A răbufnit în scandalul momentului. Ce spune despre fostul antrenor de la FCSB

Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Managerul general de la FCSB a reacționat la mesajele dure ale lui Leo Strizu.

Antrenorul a scos la iveală informații sensibile din cadrul FCSB, dar și despre Mihai Stoica după ce și-a dat demisia de la echipă.

Mihai Stoica a răbufnit după acuzele lui Strizu

Mihai Stoica a reacționat, așa cum era de așteptat, la atacurile lui Leo Strizu. Fostul antrenor de la FCSB a povestit episoade surprinzătoare care îl implicau direct și pe MM Stoica, dar managerul general i-a răspuns într-un mod calm.

„Nu pot să comentez așa ceva. Totul e o minciună. A spus numai aberații. Cred că e cineva în spatele lui și îl pune să facă asta”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Conflictul a apărut în spațiul public după o serie de interviuri oferite de către fostul tehnician de la FCSB. Strizu a dezvăluit atunci că Mihai Stoica l-ar fi „lucrat” pe Victor Pițurcă în perioada în care fostul selecționer o antrena pe FCSB. De asemenea, potrivit lui Leo Strizu, Mihai Stoica ar avea și o problemă cu alcoolul.

„N-am fost niciodată un sfânt. Dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov.

Nu-l dau pe ăla mai rău. Vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof? Eu zic că e bine să mă opresc”, a declarat Leo Strizu pentru Pro Sport.

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB după mai multe episoade care, potrivit lui, au fost umilitoare. De asemenea, Strizu a plecat și din cauza relației tensionate pe care o avea cu Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Sportivul tocmai a fost suspendat

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice...

Dezvăluirea nopţii înaintea Jocurilor Olimpice! Unde a ajuns flacăra simbol. Imagini virale / Video

Dezvăluirea nopţii înaintea Jocurilor Olimpice! S-a aflat unde a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed