Ghinion imens pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova pierde un jucător important, înainte de ‘finala’ pentru play-off

Ghinion imens pentru Adrian Mititelu! Se întâmplă fix înainte de „finala” pentru play-off. FCU Craiova nu se va mai putea baza pe William Baeten, care s-a accidentat și ar putea lipsi pentru marea parte a sezonului rămas.

Adrian Mititelu pierde un jucător important

FCU Craiova nu se va mai putea baza pe William Baeten. Acesta s-a accidentat la Sibiu și poate lipsi două luni.

Fotbalistul belgian s-a accidentat în minutul 35 al meciului cu Hermannstadt, după un fault dur făcut de Raul Opruț. Potrivit lui Adrian Mititelu, fotbalistul ar fi suferit o fisură și va sta departe de gazon pentru cel puțin două luni.

”Hermannstadt joacă și cam dur, ne-au lăsat fără un jucător de mare valoare cum e Baeten pentru noi. O intrare mai puțin obișnuită pentru o echipă care pretinde că joacă fotbal.

Asta e viața, nu e prima oară când se întâmplă. Aflăm peste câteva ore, face mai târziu radiografia. În cel mai bun caz va avea fisură, asta înseamnă că două luni de zile nu mai joacă.

Pe final îl mai vedem. Păcat, era într-o formă bună. Și în vizorul unor echipe care s-au interesat de el. E o pierdere grea pentru noi. E și un jucător care joacă bine meciurile cu presiune, nu are emoții.

Era un jucător ideal pentru meciul de la Sepsi. O să stea 3 săptămâni cu piciorul în ghips, apoi încă 3 săptămâni ca să își revină. E norocul lui Sidibe, că și așa era supărat că nu joacă”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Din cauza înfrângerii din meciul cu Hermannstadt, calificarea în play-off se va juca la Sf.Gheorghe, între FCU Craiova și Sepsi.

O victorie la Sibiu le-ar fi asigurat oltenilor locul în play-off, dar formația lui Nicolo Napoli a fost învinsă de către sibieni cu scorul de 1-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed