Adrian Mutu s-a enervat cumplit! Ce l-a scos din minţi pe antrenorul Rapidului. Totul s-a întâmplat înaintea meciului

Adrian Mutu s-a enervat cumplit! S-a aflat ce l-a scos din minţi pe antrenorul Rapidului. Totul s-a întâmplat înaintea meciului Rapid-Farul. Întrebările jurnaliştilor l-au scos din minţi pe Briliant.

Partida Rapid – Farul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30 în etapa cu numărul 30 din Superliga. Giuleștenii au șanse să încheie pe locul trei în sezonul regulat, dacă vor învinge echipa din Constanța.

Adrian Mutu, nervos la conferința de presă

Nervii lui Mutu au cedat când jurnaliștii l-au întrebat de Denis Alibec și Adrian Mazilu. „Briliantul” nu a vrut sub niciun chip să vorbească despre jucătorii lui Gică Hagi.

„Da, este un subiect închis (n.r. un posibil transfer al lui Denis Alibec). Este un jucător important pentru Farul. Sper că şi pentru echipa naţională a României. În rest, nu am ce să zic. Alibec este unul dintre cei mai buni atacanţi din România, cum este şi Dugandzic, şi trebuie să fim atenţi la el pentru că este periculos.

(n.r. – despre Adrian Mazilu) Măsuri speciale iau doar pentru Rapid, pentru ce trebuie noi să face. Haideţi să vorbim de Rapid, nu de Farul. Că nu sunt aici să vorbesc de Farul. Întrebaţi-l pe Gică Hagi”, a replicat Mutu.

Dacă va câștiga contra Farul, Rapid va acumula 55 de puncte, la o diferență de 1 punct față de FCSB. În cazul în care victoria va fi a celor de la Farul, constănțenii vor încheia sezonul regulat cu 64 de puncte.

După 29 de etape din sezonul 2022 – 2023 din Superliga, Rapid București a acumulat 52 de puncte. Echipa antrenată de Mutu are 15 victorii, 7 rezultate de egalitate și șapte înfrângeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed