Component al Generației de Aur, sfat pentru ‘fundașul Vlad’: ‘Băiatul ăsta, îl consider talentat, dar nu e postul lui’

România a pierdut primul meci din ediția actuală a Ligii Națiunilor, pe terenul lui Muntenegru, scor 0-2, din cadrul grupei 3 a Ligii B.

Cel mai slab jucător de pe teren a fost chiar căpitanul Vlad Chiricheș (32 de ani), care a gafat decisiv la ambele goluri și a primit cea mai mică notă după meci.

A doua zi după meciul de coșmar din Muntenegru, Gabi Balint (59 de ani) a analizat prestația „tricolorilor” și a scos în evidență evoluția lui Chiricheș.

Membru al Generației de Aur, fostul atacant consideră că fundașul lui Sassuolo ar trebui să se reprofileze, în ciuda vârstei relativ înaintate, deoarece la mijlocul terenului s-ar descurca mai bine.

„Nimic nu a mers, a fost un meci groaznic, cel mai slab din ultimii ani. Mai vin și greșelile lui Chiricheș, ne-am obișnuit cu ele. Băiatul ăsta, îl consider talentat, dar nu e postul lui.

Nu poate, pentru că nu are calitățile unui fundaș central. În schimb, poate fi un mijlocaș central foarte bun. Dar nu Chiricheș este problema echipei naționale”, a explicat Balint, potrivit digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed