Noi dezvăluiri despre cazul Sepsi-FCU Craiova! Ce verdict se va da. Anunţul care va declanşa un mare scandal

Noi dezvăluiri despre cazul Sepsi-FCU Craiova! S-a aflat ce verdict se va da astăzi de către Comisia de Recurs. Anunţul unui fost preşedinte de club care va declanşa un mare scandal în Superliga.

Dinu Gheorghe, fost preşedinte la Rapid sau FC Braşov crede că cei de la Comisia de Recurs vor menţine decizia din prima instanţă.

Noi dezvăluiri despre cazul Sepsi-FCU Craiova!

Dinu Gheorghe a vorbit despre cazul Seps-FCU Craiova. Fostul președinte de la Rapid și Dinamo, a apreciat că se va menține decizia inițială dată de Comisia de Disciplină. Asta înseamnă victorie la „masa verde” pentru Sepsi.

Totuşi, Dinu Gheorghe chiar dacă a admis că acesta nu ar fi chiar un deznodământ fair-play în această speță. „Cred că va rămâne decizia de la prima instanță. Pe plan sportiv poate nu e corect. Au fost erori făcute de cei care au gestionat jocul. Octavian Goga (n.r. observatorul acelei partide) și organizatorii puteau să ia altă decizie și jocul să continue”, a spus și Dinu Gheorghe, conform prosport.ro.

Cei de la Comisia de Recurs au rămas în pronunţare pentru astăzi. Unele voci din fotbal spun că decizia comisiei nu va veni nici măcar astăzi. În cazul în care se va menţine decizia din primă instanţă meciurile din ultima etapă vor decide ultima echipă calificată în play-off.

Duminică seara, de la ora 21.00, se vor juca Hermannstadt-FCU Craiova şi FCSB-Sepsi. Oltenii se pot califica în play-off doar dacă vor câştiga la Sibiu, iar cei de la Sepsi vor pierde la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed