E Mutu în pericol? Ce se întâmplă dacă Rapid ratează obiectivul, răspunsul acționarului nu lasă loc de interpretări

Fanii visează ca Rapid să se bată la titlu încă din acest sezon, însă oamenii care investesc în clubul giuleștean și-au făcut calculele. Iar obiectivul realist, din punctul lor de vedere, e ca echipa pregătită de Adrian Mutu, calificată în premieră în play-off, să prindă un loc în cupele europene.

Au fost voci care au susținut că postul lui Mutu ar fi în pericol, în cazul în care Rapidul va rata obiectivul. Dar Victor Angelescu a dat cărțile pe față, la Digi Sport.

„Eu zic că, după două sau trei meciuri din play-off, cred că o să putem să ne dăm seama dacă putem să emitem pretenții. Obiectivul e cupele europene, locul 3, locul 4, depinde ce se întâmplă și în Cupa României.

E un obiectiv, nu știu ce înseamnă obligatoriu. Noi suntem foarte mulțumiți, lui Adi i-am prelungit contractul, mai are 2 ani și jumătate. Suntem alături de el, nu se pune problema să renunțăm la el, chiar dacă nu ne atingem obiectivul de a prinde cupele europene.”, a explicat Angelescu la Digi Sport.

”Chiar credem că e antrenorul potrivit pentru noi. Dacă se poate și anul acesta cupele europene, de ce nu? Zero la sută nu există. Să ne bată toată lumea cu 4-0 sau cum? Dar nu sunt șanse reale ca el să plece”, a mai spus Angelescu, la Fotbal Club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed