Gigi Becali dă de pământ cu Edi Iordănescu! Critici la scenă deschisă după umilinţa din Muntenegru. Ce greşeală mare a comis selecţionerul

Gigi Becali dă de pământ cu Edi Iordănescu! Patronul celor de la FCSB a lansat critici la scenă deschisă după umilinţa din Muntenegru. Becali a dezvăluit ce greşeală mare a comis selecţionerul.

Gigi Becali este nemulţumit de faptul că Iordănescu Jr. l-a ţinut rezervă pe Octavian Popescu în Muntenegru – România 2-0 şi că a jucat cu Andrei Ivan, Alexandru Mitriţă sau Valentin Mihăilă. „Ce să spun despre meci? Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva. Dar tu îl ai pe «Maradona» şi nu îl bagi în echipa Argentinei?!

Noi nu am avut ocazii de poartă. Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciurile singur. A fost vreodată Maradona lăsat pe bancă la naţionala Argentinei? Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă?

Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu. Câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii pe poartă cu Muntenegru.

Mie îmi place Andrei Ivan, e jucător de echipă naţională, dar cum să joace ca titular? Da, îl iei, dar nu îl bagi titular. Mihăilă e fotbalist, dar nu joacă la club deloc. Nu îl bagi pe Tavi Popescu, dar joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă? Eu nu înțeleg această gândire. Tavi Popescu este geniu

Să vedem cu Bosnia. Ar trebui să joace titular, dar asta e treaba lui Edi.

Să vedem dacă o să îl bage sau nu. E treaba lui dacă face experimente. o face pe postul lui, pentru mine nu e problemă. Dacă nu îl bagă pe Tavi Popescu nu e problema mea”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed