Și-a umilit în direct fostul antrenor! Dezvăluirea care va declanșa scandalul. Eugen Neagoe, făcut praf

Un jucător de la U Cluj a făcut afirmații neașteptate. Martin Remacle, eroul clujenilor din meciul cu Farul, a recunoscut că s-a bucurat când Eugen Neagoe a plecat de la echipă.

Belgianul fusese anunțat, după ultimul meci din 2022, de tehnician că nu mai intră în vederile sale și să-și caute echipă. Odată cu sosirea lui Ioan Ovidiu Sabău mijlocașul a revenit în primul 11 și a fost titular în toate meciurile, cu o singură excepție.

Eugen Neagoe, făcut praf

Martin Remacle a recunoscut că a dat o petrecere când a aflat că Eugen Neagoe a plecat de la U Cluj. 

„Nu e vorba că trebuie să demonstrez mai mult. Dar știam că dacă voi rămâne voi lupta să rămân aici. După 2 zile am aflat că trebuie să plece (n.r. Neagoe). Am făcut o „fiesta” în Belgia. Am fost fericit că pleca, să fiu sincer.

Oamenii pe care îi știam în Cluj mi-au spus lucruri bune despre noul antrenor. Am fost fericit și am așteptat să mă întorc pentru a demonstra că am locul meu la U Cluj. Mă simt bine aici și pentru prima dată de când am venit în România mă simt ca acasă și nu mă văd la altă echipă în România, să fiu sincer”, a spus Remacle,

Jucătorul care este împrumutat de U Cluj de la FC Botoșani l-a lăudat pe Ioan Ovidiu Sabău.

„Cred că dacă actualul antrenor venea mai înainte ne-am fi putut bate pentru play-off. De când a venit domnul Sabău am jucat mult mai bine decât cu precedentul antrenor”, a mai spus belgianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed