Becali îl laudă pe noul acționar rapidist, dar are vești proaste pentru Șucu: la titlu se bat doar CFR, FCSB și Craiova!

Rapid are acționar nou de două săptămâni și a dat drumul la ”conducta” cu transferuri. Odată cu preluarea a jumătate din acțiuni de către Dan Șucu, s-a anunțat și că giuleștenii au un buget de 7 milioane de euro ca să se bată inclusiv la titlu.

Însă Gigi Becali îl anunță pe actualul acționar că visează degeaba să se bată de la egal la egal cu FCSB, CFR și Craiova lui Rotaru.

„100% că Rapidul va fi mai puternic cu Șucu decât până acum, dar nu cred eu că Șucu o să investească 10 milioane de euro, omul e prea deștept ca să dea 10 milioane la fotbal. Așa că nu se poate bate cu noi. Noi ne batem cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova”, a spus Becali pentru ProTV.

În urmă cu două săptămâni, Becali îl ridica în slăvi pe omul cu bani de la Rapid. „Dan Șucu este extraordinar, îl cunosc, e un om serios, de treabă, de cuvânt, un superom! Nu se compară cu nimic din ce a fost până acum în fotbal.

Am făcut și afaceri cu el. Șucu seamănă cu mine, dar e și mai sever! Eu mai zic, mai dreg, dar mai las de la mine. Șucu își face un plan de afaceri și trebuie să-l respecți cu sfințenie.

O să vedeți! Este un alt tip de om, foarte organizat și meticulos”, spunea finanțatorul FCSB în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed