Adrian Mutu va fi surprins! Mesaj incredibil din partea rivalilor: ‘M-aş bucura să câştige Rapid campionatul’

Adrian Mutu va fi surprins! Mesaj incredibil din partea rivalilor. Este vorba despre Adrian Mititelu Jr, băiatul şefului de la FCU Craiova. Acesta îşi manifestă public susţinerea pentru Briliant.

Adrian Mutu a plecat de la FCU Craiova din cauza rezultatelor proaste. Chiar şi aşa, oltenii continuă să îl aprecieze pe antrenorul celor de la Rapid.

Adrian Mutu va fi surprins!

Adrian Mititelu Jr. spune că are o relaţie specială cu Adrian Mutu. A dezvăluit că şi acum îi pare rău că Briliantul nu a reuşit să facă performanţă la FCU Craiova. „Îmi pare rău că nu am reușit cu el. Regret că a plecat atunci. Eu nu prea am fost de acord, dar tatăl meu era la închisoare. Probleme multe, presiune de la suporteri și multe ghinioane.

Adrian de când m-am întâlnit cu el am zis..Orice s-ar întâmpla rămânem prieteni. Eu îl apreciez foarte mult. Îi doresc să antreneze în Serie A, să-și îndeplinească visul. Face lucruri minunate cu Rapidul”, a spus Adrian Mititelu Jr. la podcastul Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu.

Băiatul lui Adrian Mititelu nu s-a oprit aici. A spus clar. Chiar i-ar plăcea ca cei de la Rapid să câştige titlul în Superliga cu Mutu antrenor. „Îți dau cuvântul. M-aș bucura să câștige Rapid campionatul. Chiar și pentru Adrian Mutu. Sunt prieten cu unii rapidiști, eu nu am nicio problemă cu ei”, a mai spus Mititelu Jr., conform sursei citate.

Rapid este deja calificată matematic în play-off-ul Superligii. De partea cealaltă, FCU Craiova mai visează să prindă primele 6 echipe. Are patru puncte mai puţin decât Sepsi, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed