Imaginile care aruncă în aer lumea fotbalului: arbitrul din El Clasico, în miezul unui scandal uriaș. I s-a citit pe buze/ Video

El Clasico, meciul Real Madrid și Barcelona a fost unul extrem de tacticizat, dar o fază a generat un scandal uriaș în Spania și nu numai.

În minutul 24, Vinicius jr. și Frenkie de Jong au avut un duel extrem de încins. Cei doi s-au îmbrâncit și s-au ținut reciproc.

Arbitrul recunoaște că era de roșu

Centralul Munuera Montero i-a acordat cartonaș galben lui Vinicius, iar colegul său Eder Militao a cerut explicații arbitrului.

În imaginile video se vede cum arbitrul îi spune lui Militao că era fază de cartonaș roșu. Spaniolii au folosit experți în cititul pe buze și au descifrat ce spunea Munuera Montero.

„Eder, ascultă-mă. E roșu, de acord? E roșu, îl apucă de gât și îl pune la pământ”, spune arbitrul.

Faza a devenit instant virală pe rețelele de socializare, iar fanii Barcelonei au luat foc. Un arbitru care recunoaște că o fază a fost de roșu, dar pedepsește doar cu cartonaș galben ridică mari semne de întrebare.

Real Madrid, fără șut pe poartă în El Clasico

FC Barcelona a reușit să câștige și cel de-al doilea ”El Clasico” al anului, dar Real Madrid a avut parte de o neputință istorică.

Catalanii au bifat o victorie la limită în prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei, învingând Real Madrid, scor 1-0, chiar pe Santiago Bernabeu.

Echipa lui Carlo Ancelotti a dominat copios meciul cu FC Barcelona. Catalanii au marcat la singura ocazie avută în prima repriză.

Ulterior, madrilenii s-au aruncat în atac, dar apărarea Barcelonei a fost una eroică. Vinicius, Benzema sau Valverde au pedalat în gol.

Real Madrid n-a trimis niciun șut pe spațiul porții adverse, în ciuda faptului că a echipa a atacat în valuri.

Real Madrid a bifat o bornă negativă fără precedent din 2010 încoace: niciun șut pe poartă într-un meci pe teren propriu, în toate competițiile, informează DigiSport.

Acest lucru se întâmplă în “El Clasico” pentru prima dată după sezonul 2013-2014.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed