Incredibil. Cât a stat Adrian Mutu la conferința presă după meciul cu FC Botoșani. S-a ridicat și a plecat rapid

Adrian Mutu a mers la conferința de presă după meciul cu FC Botoșani, dar a avut parte de o surpriză.

Antrenorul Rapidului a vorbit doar 36 de secunde, apoi s-a ridicat și a plecat și asta pentru că jurnaliștii prezenți nu i-au adresat întrebări.

Adrian Mutu: „Am trecut de la agonie la extaz”

Rapid a câștigat cu FC Botoșani, scor 2-1. Adrian Mutu a recunoscut că a fost frustrat după ce moldovenii au egalat în minutul 90, prin Camara. Dragoș Grigore a marcat însă un gol superb la ultima fază a meciului.

„Am trecut de la agonie la extaz într-un minut. Mă bucur că o până la urmă am câștigat, pe un teren greu. Am dat de o echipă bună, a fost un meci echilibrat. Mă simțeam frustrat la 1-1. A fost un gol norocos, o minge interceptată. Moldovan ar fi apărat primul șut.

Am sperat până la final. Și noi am mai câștigat pe final. Papeau a intrat bine, a dat pasă la golul doi. Cei care au intrat și-au adus aportul, mă bucur pentru ei. Vrem să ajungem cât mai sus în play-off. Urmează un meci complicat, Hermannstadt e o echipă periculoasă”, a declarat Adrian Mutu după meci, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Băi trapez, du-te tată la circ, s-ar putea sa te pricepi mai bine!…Sau încearcă alt sport, poate trasul cu praștia …DIFERENȚĂ DE VALOARE !(COLECTIVĂ), atât !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed