Ungurii au încasat-o grav! S-a întâmplat chiar înaintea meciului. Ultraşii s-au dezlănţuit / Video

Ultrașii echipei Farul au făcut haos înaintea meciului cu Sepsi OSK. Aceștia au mers în miez de noapte la hotelul unde erau cazați jucătorii lui Bergodi pentru a-i deranja.

Constănțenii au organizat un foc de artificii chiar în fața hotelului unde erau cazați fotbaliștii la ora 3 noaptea pentru a nu-i lăsa pe aceștia să se odihnească.

Partida dintre Farul Constanța și Sepsi OSK este programată marți, de la ora 20.30, în etapa 28 din Superliga, sezonul 2022 – 2023. Meciul este extrem de important pentru ambele echipe. În cazul unei victorii, Farul ajunge la 61 de puncte și se distanțează astfel de CFR Cluj, ocupanta locului doi în Liga 1.

Sepsi are și ea nevoie de puncte pentru a se apropia de CSU Craiova, ocupanta locului 5.

Gică Hagi: „Suntem cea mai bună echipă”

Gică Hagi spune că echipa sa joace cel mai frumos fotbal din Liga 1 și merită să ia titlul în acest sezon.

”Trebuie să avem victorii multe și în play-off pentru a putea câștiga titlul. Luăm fiecare meci în parte, trebuie să încercăm să câștigăm. Băieții înțeleg acest lucru. Asta înseamnă că suntem mai buni decât în vară.

Sperăm să păstrăm aceeași motivație, aceeași ambiție. Trebuie să luptăm, dar lupta se duce în primul rând cu mintea. O respectăm pe CFR, e campioana României, respectăm și celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, ce facem noi, cât de bine o facem.

În rest, am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal intern, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Farul – Sepsi  – Echipele probabile

Farul: Aioani – Borza, Larie, Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Mazilu, Alibec, Munteanu
Sepsi: Began – Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu – Matei, Păun, Aganovic – Rondon, Safranko, Ștefănescu

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed