Vestea momentului pentru Adrian Mutu! S-a aflat imediat după Rapid-Chindia. A spus totul în direct

Vestea momentului pentru Adrian Mutu! S-a aflat imediat după Rapid-Chindia. A spus totul în direct. Un fost atacant al naţionalei a vorbit despre antrenorul echipei giuleştene. Viorel Moldovan îl ridică în slăvi pe Briliant.

Viorel Moldovan spune că Rapid a câștigat datorită schimbărilor făcute de antrenorul Adrian Mutu după pauză.

Vestea momentului pentru Adrian Mutu!

Adrian Mutu este lăudat pentru schimbările făcute la Rapid-Chindia 2-0. Pănoiu și Papeau au intrat, iar Sefer și Ioniță au ieșit, în minutul 58, la scorul de 0-0. „În a doua repriză, Mutu face două schimbări care decid soarta partidei. Intră Pănoiu în locul lui Sefer și Papeau în locul lui Ioniță. Și-au pus amprenta. Rapid a profitat și de omul în plus.

După primul gol, parcă Rapid a început să creeze mai bine. Apoi s-a făcut 2-0, într-un timp foarte scurt. A fost un meci complicat, Chindia putea să marcheze un gol sau două. Au fost erori în apărarea Chindiei, dar Căbuz a apărat bine. Cred că a fost omul meciului”, a declarat Viorel Moldovan, în direct la Prima Sport.

Şi Mutu a vorbit despre evoluţia echipei, la finalul partidei. „Am jucat bine, am dominat meciul, am jucat pe atac, am încercat încă din primul minut. Mă bucur că am reușit, mă bucur că Marko și-a revenit și a marcat. Cred că a fost o seară reușită. Cred că până în minutul 85 nu au avut niciun șut pe poartă, nicio ocazie. Ne bucurăm de cele trei puncte, mergem la Botoșani unde ne așteaptă un meci de care pe care”, a spus Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed