Adrian Mutu răsuflă uşurat! S-a terminat Rapid-Chindia. Meci decis după o eliminare şi un penalty

Adrian Mutu răsuflă uşurat! S-a terminat Rapid-Chindia. Meci decis după o eliminare şi un penalty în faţa revelaţiei din 2023 a Superligii. Giuleştenii s-au chinuit în prima parte a meciului.

Adrian Mutu a obţinut o nouă victorie pe banca Rapidului, dar jocul nu a fost unul fabulos. S-a terminat Rapid-Chindia 2-0 după un meci în care oaspeţii s-au apărat eroic.

Adrian Mutu răsuflă uşurat!

Prima parte a meciului Rapid-Chindia s-a terminat fără gol, 0-0. Oaspeţii au rămas însă cu un om mai puţin pe teren. Căpuşă a fost eliminat după două cartonaşe galbene. Rapidul lui Adrian Mutu a rulat în gol până când Chivulete a dat penalty după un corner.

Marco Dzugandzic nu a mai ratat ca la Mioveni şi s-a făcut 1-0 pentru Rapid. Chindia a încasat şi al doilea gol imediat. Boldor şi-a marcat în propria poartă. Daniel Popa a avut două ratări uriaşe, dar Chindia nu a putut să pună probleme în Giuleşti cu un om mai puţin.

S-a terminat Rapid-Chindia 2-0 şi giuleştenii urcă momentan pe locul 3 în Superliga. De cealaltă parte, Chindia e pe 10, cu 30 de puncte.

Rapid – Chindia, echipe de start:

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Al. Ioniță II, Al. Albu, A. Ciobanu – Sefer, Dugandzic, V. Costache
Rezerve: Drăghia – Ignat, Fl. Ștefan, Emmers, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Bamgboye, Lukassen
Antrenor: Adrian Mutu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniță – M. Dulca, Vorobjovas, Akhmatov – Neguț, Cooper, D. Popa
Rezerve: Eșanu – C. Dinu, Perianu, Sg. Buș, A. Șerban, Atanase, Mihaiu, Orozco, Chamed
Antrenor: Anton Petrea

Stadion: Superbet Arena-Giulești
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), A1: Mitruţi Daniel (Craiova – Dolj), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ – Neamţ

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed