Cristi Borcea nu s-a mai putut abţine! L-a pufnit plânsul în direct. Ce i s-a întâmplat soţului Valentinei Pelinel

Cristi Borcea nu s-a mai putut abţine! L-a pufnit plânsul în direct. S-a aflat ce i s-a întâmplat soţului Valentinei Pelinel. Totul s-a aflat imediat după ce milionarul a primit o veste.

Cristi Borcea s-a retras de la Dinamo, dar a rămas cu sufletul alături de echipa din Ştefan cel Mare. Chiar milionarul a spus-o.

Cristi Borcea nu s-a mai putut abţine!

Cristi Borcea nu se împacă cu situaţia celor de la Dinamo. Se teme de falimentul echipei din Ştefan cel Mare. La 11 ani distanță de la retragerea din fruntea clubului, omul de afaceri vorbește tot mai des despre revenire.

Este la curent cu ultimele mutări de la Dinamo. Chiar el a vorbit despre o eventuală revenire în fotbal. Când și-a amintit de momentele sale în fruntea clubului, Borcea a cedat nervos. Nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Mi-e dor, sunt momente în care ies la stadion, momente în care îmi dau lacrimile, n-ai cum… Am crescut de mic copil în galeria lui Dinamo şi am venit la 25 ani director marketing. N-ai cum să n-ai sentimente sau să te macine”, a spus Cristi Borcea, în direct la Orange Sport.

Milionarul a făcut puşcărie de pe urma fotbalului. A fost găsit vinovat în Dosarul transferurilor şi a ajuns în spatele gratiilor. Dacă în fotbal ezită să mai revină, Borcea are o familie împlinită.

După două căsnicii eşuate cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, Borcea s-a schimbat total. Dintr-un aventurier a ajuns un soţ model. S-a căsătorit cu Valentina Pelinel şi pare că şi-a găsit femeia perfectă. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018, dar erau împreună încă de când milionarul se afla în puşcărie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed