Adrian Mutu, ameninţat direct! Vor să detoneze bomba în Superliga. Anunţ clar înainte de meci

Adrian Mutu, ameninţat direct! Vor să detoneze bomba în Superliga. Anunţ clar înainte de meciul direct. Giuleştenii nu mai bat pe nimeni de două etape în campionat şi urmează un alt meci infernal.

Adrian Mutu nu este deloc mulţumit de echipa sa. În ultimele două etape din Superliga, Rapid a câştigat un singur punct.

Adrian Mutu, ameninţat direct!

Urmează un nou meci tare pentru echipa lui Adrian Mutu. Rapid-Chindia e sâmbătă seara, în Giuleşti, de la ora 20.00. Antrenorul oaspeţilor, Toni Petrea, vrea să dea marea lovitură.

Toni Petrea a semnat cu Chindia pe 21 septembrie. Două săptămâni mai târziu, la primul meci oficial în Superliga cu târgoviștenii, Petrea a condus spre prima victorie. A fost atunci 2-1 la Ploiești chiar cu Rapid.

Înaintea acelui joc, Chindia obținuse doar trei puncte în zece meciuri disputate. Acum, Petrea vrea să repete rezultatul. „O victorie frumoasă, la momentul respectiv, după un joc disputat, greu. Aș vrea ca și sâmbătă, la finalul meciului, să avem aceeași stare de spirit, să fim bucuroși”, a spus Petrea.

După 26 de etape, echipa din Târgoviște ocupă locul 10, cu 30 de puncte. Petrea i-a lăudat pe giuleşteni. A vorbit și despre atmosfera din Giulești, dar se gândeşte doar la rezultat. „Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care are drept obiectiv o clasare cât mai bună în play-off. Rapidul are tot ce îi trebuie pentru acest lucru.

Vom juca pe un stadion frumos, cu o atmosferă frumoasă, dar bineînțeles, ostilă nouă. Trebuie să fim pregătiți din acest punct de vedere. Vrem să jucăm cât mai bine, să facem un meci bun și să venim acasă cu puncte, dacă se poate”, a mai spus Petrea.

Antrenorul are şi probleme de lot. Vor lipsi Sergej Grubac, Popadiuc, Dumitrașcu și Celea. „Am încredere că cei care vor intra o vor face foarte bine. Atmosfera este bună, am început anul destul bine, pot să spun. Cred că puteam avea mai multe puncte. Fiecare punct contează”, a comentat Petrea pe subiect.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed