Doar cu un Scuffet nu se face primăvară! CFR spune `adio, Europa` după o remiză albă în Gruia, Lazio merge mai departe în Conference League

După un O-1 neplăcut în tur, când ai lui au jucat cu om în plus trei sferturi din meci, Dan Petrescu și-a încercat norocul în Gruia. Și chiar a crezut în șansa echipei pe care o pregătește.

Deși nu e în cea mai fericită perioadă, cu o singură victorie în 4 meciuri, CFR a forțat. A jucat, a încercat. Însă ocazii cu adevărat au existat abia în partea a doua.

Și din păcate, cele mai mari le-au avut oaspeții. O dată a scos Malele de pe linia porții o minge trimisă din corner de Alberto. Iar altădată, Scuffet a scos într-o fază ca la biliard nu una, ci patru baloane periculoase trimise de laziali.

La rampă a ieșit și Muhar în minutul 77. Dar la modul negativ. Avea deja cartonaș galben din minutul 35 și a băgat o intrare întârziată la Immobile, pentru care a mai luat încă unul și s-a făcut de un ”roșu”.

Nu-i bai, poate era vreun meci în oglindă. Iar cele trei schimbări operate de Petrescu au părut să dea un plus de oxigen. Yeboah a avut posibilitatea să ducă partida în prelungiri, dar a rămas doar cu ocazia, pentru statistică. S-a terminat O-O, iar Lazio merge mai departe în Conference League.

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi – Malele, Janga
Rezerve: Gal, Bălgrădean, Petrila, Yeboah, Țîru, Hoban, Birligea, Bordeianu, Braun, Fica
Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Luis Alberto, Vecino, Basic – Romero, Immobile, Felipe Anderson
Rezerve: Renzetti, Provedel, Pellegrini, Marcos Antoni, Cancellieri, Cataldi, Mussolini, Bertini, Ruggeri, Marusic
Antrenor: Maurizio Sarri

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed