Dezvăluire cutremurătoare! Fostul antrenor de la FCSB și CFR s-a luptat cu o boală parșivă, un `ucigaș tăcut`: `Dacă nu ești atent, e preversă!`

La 67 de ani, Sorin Cârțu, antrenor pe la Craiova, FCSB și CFR, a făcut un pas în spate de ceva timp. Nu mai vrea, de aceea s-a reorientat spre altă funcție în fotbal, și acum este conducătorul Universității Craiova.

Cârțu se vede însă că arde în continuare pentru fotbal, dar a avut motiv serios ca să spună adio consumului teribil de pe bancă, pe care uneori a și spart-o, la propriu, vezi episodul de la CFR.

Fosta glorie a Științei s-a retras pentru că a trebuit să ducă o luptă teribilă cu o boală perfidă. O boală care neglijată și netratată corespunzător este fatală.

„16 ani m-am luptat cu hepatita C, detaliu care m-a dat în spate de la antrenorat. Am pus o frână, ca să am un pic grijă și de sănătate. O boală perversă, dacă nu ești atent cu ea… Am descoperit-o întâmplător, mai aveam un pic și ajungeam la ciroză.”, este dezvăluirea teribilă făcută de Sorin Cârțu la gsp.ro.

”Mi-am tras două palme în oglindă!”

”De la dantură a început, am înțeles, am luat-o de la stomatologie. S-a declanșat maxim pe stare de stres, după moartea mamei, în 1998.

În perioada aia, aveam un iureș și cu frații Mihăilești, aveau să-mi dea vreo 150.000 de dolari. Venisem cu ei pe prietenie și am cedat din calitatea mea, m-am complăcut la o situație de Divizia B.

Și m-am dus în fața oglinzii, mi-am dat două palme și i-am lăsat încolo de bani. Am pierdut multe sute de mii de euro din diverse contracte neonorate”, a povestit Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed