Imagini virale cu fiul lui Adrian Mititelu! Cum a fost surprins în plină stradă. Surpriză totală / Video

Imagini virale cu fiul lui Adrian Mititelu! Acesta a fost surprins în plină stradă într-o ipostază mai puţin obişnuită. Surpriză totală pentru fiul patronului de la FCU Craiova. S-a aflat şi ce a spus acesta.

Fiul lui Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, este deja celebru pentru stilul de viață extravagant pe care îl are.

Imagini virale cu fiul lui Adrian Mititelu!

Băiatul lui Adrian Mititelu s-a ocupat de club în perioada în care patronul Craiovei era în detenție. Acum, s-a depărtat de fotbal. În schimb, este un pasionat al mașinilor. Acum conduce un Lamborghini Urus Mansory, bolid impresionant, care costă peste 500.000 de euro.

Adrian Mititelu Junior a fost surprins recent de un vlogger român în timp ce cobora din mașina de lux. A fost întrebat imediat: ”Cu ce vă ocupați?”. Răspunsul lui Adrian Mititelu Junior a fost simplu: ”Fotbal și imobiliare”.

Fiul lui Adrian Mititelu a mai primit o întrebare: ”Care a fost prima dumneavoastră mașină?”, la care a răspuns: ”Un ML (n.r. Mercedes-Benz ML), 2005-ul era”

@elysiumisacRich people do business not 9 to 5♬ original sound – ELYSIUM

Fostul selecţioner, Mirel Rădoi, este un alt împătimit al mașinilor de lux din fotbalul românesc. Acesta deține, la rându-i, un Lamborghini Urus Mansory, dar este doar o piesă din colecția sa impresionantă.

Fostul selecționer mai deține un Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition un Rolls Royce Cullinan Billionaire, cu o valoare de peste 300 de mii de euro și un Mercedes Benz AMG GT 63S, cărora acum doi ani le-a schimbat culorile.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed