A fost schimbat și a făcut o criză de nervi pe bancă. Cum a putut să reacționeze Xavi/ Video

FC Barcelona a remizat contra celor de la Mancheter United (2-2), în Europa League, dar eroul negativ al serii a fost brazilianul Raphinha.

Brazilianul a fost schimbat la doar 7 minute după ce marcase golul egalizator și se simțea în formă.

Criză de nervi la schimbare

Raphinha a început să vocifereze încă de pe gazon, iar când a ajuns pe banca de rezerve a început să lovească scaunul din fața sa.

Jordi Alba a încercat să-l calmeze și a părut că-i arată camerele de luat vederi, care surprind fiecare gest.

Antrenorul Barcelonei, Xavi, nu doar că nu s-a supărat pe jucătorul său, dar l-a felicitat. Xavi susține că asemenea ieșiri îi arată faptul că jucătorii au ambiție.

„Înțeleg nervii lui Raphinha. Am făcut schimbarea pentru binele echipei, nu fac niciodată schimbări ca să fac dintr-un jucător o țintă.

Mi-a cerut scuze, dar nu trebuia s-o facă. Mereu le cer jucătorilor să arate ambiție, iar el tocmai asta a făcut-o. Mă deranja și pe mine când eram schimbat”, a spus Xavi despre gestul lui Raphinha, conform Forbes.

Xavi acuză arbitrajul

În aceeași conferință de presă, Xavi a acuzat arbitrajul. El consideră că echipa sa trebuia să primească cel puțin un penalty.

„Sunt mulţumit de rezultatul de egalitate. E dificil, pentru că suntem Barca, dar am jucat cu o echipă de un nivel spectaculos, una dintre cele mai bune din Europa, cu un bloc foarte puternic.

Am reuşit să ne ridicăm intensitatea la nivelul lor, chiar am dominat uneori.

Am dat dovadă de caracter, am progresat psihic şi, în acest sens, cred că am fost foarte buni. Nu am reuşit să câştigăm, am am făcut meci nul şi vom vedea ce se întâmplă în retur.

Sunt destul de mulţumit de remiză şi de arbitraj. Au mai furat un penalty. Nu este prima dată: la Milano, în Liga Campionilor, acolo…

Nu ştiu de ce s-au oprit acum să mai fluiere penalty-uri pentru henţ. Pare de necrezut, de necrezut”, a declarat Xavi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed