Un fost golgheter din Gruia, nemilos cu Dan Petrescu și elevii săi, după înfrângerea de la Roma: `Varză à la Cluj! Nici dacă făcea portarul infarct nu dădeau gol!`

CFR Cluj a avut o șansă uriașă să debuteze cu rezultat pozitiv în play-off-ul Conference League. A jucat din minutul 15 cu un om în plus, însă n-a profitat deloc. Mai mult, a părut o echipă de duzină, fiind executată de golgheterul lui Lazio, Ciro Immobile.

Un fost atacant al CFR-ului e uluit de ceea ce a văzut. Și îi face praf la Gsp Live pe Dan Petrescu și pe jucători.

„Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat. A fost o șansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv.

Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puține. Nu s-a adaptat și nu ai cum să emiți pretenții cu un așa joc. Au avut un șut pe poartă, al lui Malele. Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea.

Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construiești. A fost «varză à la Cluj». Ăsta e adevărul, o evoluție foarte ștearsă. Chiar n-am văzut nimic.
Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poți spera. Poate la retur vor prinde toți o zi bună”, a spus Cristi Bud la GSP Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed